Waarom jij deze workshop wilt volgen?

Ken je dat gevoel? Wat moet je ouder soms toch veel. Het managen van je tijd is misschien nog nooit zo nodig geweest als nu. We houden alle ballen in de lucht, uit liefde voor ons gezin, ons werk of ons sociale leven, We hebben het druk. Soms lijkt het alsof tijd ons inhaalt of misschien zelfs in de weg zit. Je kan stress ervaren, het gevoel hebben dat het niet allemaal lukt of dat je alles alleen moet doen. 

Wanneer we het gevoel hebben dat het druk is en we weinig tijd hebben, zullen we onze tijd goed moeten indelen. Naast je ouderrol heb je ook andere rollen te vervullen. Die rollen willen allemaal zo goed mogelijk doen.

Je staat ‘s ochtends op en voordat je de kinderen op school hebt, heb je er al bijna een dagtaak opzitten. Je rijdt naar je werk en maakt onderweg allerlei lijstjes in je hoofd: wanneer haal je je boodschappen, je moet je moeder nog bellen, een kaartje sturen aan je vriendin, een cadeautje kopen voor een verjaardag, sporten, de was ophangen, een afspraak maken voor de kapper, medicijnen ophalen, de auto wassen, en ook nog koken. En dan moeten je taken op het werk nog beginnen.

Aan het einde van de dag plof je op de bank en denk je misschien: “Zo, de dag is weer voorbij.”, of zeg je tegen je partner: “Dat hebben we weer mooi geregeld vandaag.”

Timemanagement voor ouders leert je om, samen met je partner en je gezin, meer balans, rust en overzicht te creëren voor jou en je gezin.

De workshop is praktisch, ervaringsgericht, vol humor, met (h)erkenning, tips en tools rondom het inrichten van jullie gezinsleven.
In de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Timemanagement
 •  Mindset
 • Keuzes maken
 • Grenzen aangeven
 • Verantwoordelijkheid
 • Samenwerken als gezin
 • Aandacht en energie
 • Ontspanning

De workshop “Timemanagement voor ouders”  is op verschillende locaties in Nederland te volgen.

 • Kom je ook meedoen om jouw leven als ouder(s) nog meer in balans te krijgen? Maak dan een gaatje vrij in jouw agenda 😉

 • Wil je meer informatie of wil je deze workshop bij jou op locatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 • Wil je aansluiten bij een van de reeds geplande workshops kijk dan hieronder wanneer de eerstvolgende workshops zullen plaatsvinden bij jou in de buurt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van allerlei nieuwtjes rondom het gezinsleven? Druk dan op de button en schrijf je in.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag, vul dan onderstaand contactformulier in.

Ben je enthousiast geworden? En overweeg je een workshop te volgen?

Vind een plek waar je de workshop Timemanagement voor Ouders kan volgen.

   Komende workshops door het hele land

   Ervaringen

   Samen met een vriendin naar de training Timemanagement geweest. Wat fijn om ervaringen te delen, herkenning te krijgen en de ruimte te krijgen om, in mijn geval, weer bewust te worden wat IK wil en wat IK belangrijk vind als moeder zijnde, met allerlei andere daarnaast te vervullen rollen (werkneemster, vriendin, vrouw, dochter, etc) en niet onbelangrijk: Hoe pak ik dat aan? Verena slaagt er in om snel een veilige maar ook gezellige setting te creëren waarbij je je op je gemak voelt. Ze zoomt snel in op situaties om ons van tips te voor zien waar bij ze ook gebruik maakt van haar eigen ervaringen. Heel prettig! Ik kom zeker nog een keer terug voor een andere training.

   Evelien Geven, Palm

   Voor het eerst na 2 jaar weer een avond voor mezelf. Dit thema sprak me direct aan en het werd tijd om meer me-time (zoals Laurie en Verena dat noemen) te krijgen. Een realitycheck, vol herkenning, ruimte voor een lach en een traan heb ik meer geleerd over hoe ik om kan gaan met onze gezinstijd maar ook mijn eigen tijd. Het ‘managen van een jong gezin’ is soms een hele uitdaging, wat ik met liefde doe. Dankjewel voor de fijne avond!

    

   Deelnemer workshop bij de Coacherij en Samenkind Coaching & Training.

   Ik ben met mijn vrouw mee geweest naar de workshopavond van het kinderdagverblijf van onze zoon. Ik wist eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten. Ik was niet de enige man gelukkig ;-). Wij ouders worstelen allemaal met dezelfde dingen maar wisten dat eigenlijk niet van elkaar. Tof om ook de ervaringen van de ander te horen en dan tools in handen te krijgen om als gezin aan de slag te gaan. Ik heb wel timemanagement cursussen gedaan voor mijn werk maar dit is echt andere koek. Een aanrader!

   Deelnemer workshop bij de Coacherij en Samenkind Coaching & Training.

   “Ik zie nu dat ik meer uit handen moet geven.

   Vanuit de ogen van je kind naar al die drukte kijken, dat is confronterend.
   Ik wil meer tijd maken voor bewuste aandacht voor mijn kinderen”

   Deelnemer workshop Timemanagement voor ouders bij Sterrenkracht kindercoaching

   “Ik heb mezelf een spiegel voorgehouden en zie dat ik meer moet los laten”

   Deelnemer workshop Timemanagement voor ouders bij Sterrenkracht kindercoaching